Ο Σκοπός μας

H ιδέα της αθλητικής προετοιμασίας των υποψηφίων της Α' , Β' και Γ' λυκείου για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ , τις Στρατιωτικές - Αστυνομικές Σχολές & την Πυροσβεστική Ακαδημία γεννήθηκε από την ανάγκη των μαθητών για σίγουρη επιτυχία στις πρακτικές δοκιμασίες καθώς από αυτές εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η δικαίωση των κόπων ολόκληρων χρόνων και η επίτευξη στόχων - ονείρων της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσο μεγάλη βαθμολογία και αν συγκεντρώσει ένας υποψήφιος εάν δεν κατορθώσει να περάσει σε ένα απο τα αγωνίσματα αυτομάτως κόβεται από την όλη διαδικασία και χάνει το δικαίωμα της εισαγωγής του στις σχολές της Αστυνομίας και του Στρατού. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για τα ΤΕΦΑΑ καθώς εκεί αθροίζονται οι επιδόσεις και μεταφράζονται σε μόρια τα οποία τελικώς συμψηφίζονται με την βαθμολογία των γραπτών εξετάσεων.

Κατανοώντας λοιπόν την αγωνία των υποψηφίων να θεμελιώσουν την πιθανότητα της επιτυχίας τους έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας , το οποίο στηρίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους προπονητικής και σε τακτικούς ελέγχους επιδόσεων , συμβάλλοντας έτσι στην μεγιστοποιήση της πιθανοτήτας επιτυχίας τους.

Έχουμε επιλέξει για προπονητές γυμναστές με εμπειρία και άρτιες επιστημονικές γνώσεις , ενώ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα πληρέστερα γήπεδα της πόλης διαθέτοντας έτσι άριστη υλικοτεχνική υποδομή και σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα γήπεδα αποτελούν εξεταστικά κέντρα των αγωνισμάτων στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η εξατομικευμένη προσέγγιση, η συχνή ενημέρωση των επιδόσεων των μαθητών στους γονείς τους και η πλήρης ψυχολογική υποστήριξη έχουν ήδη οδηγήσει δεκάδες υποψηφίους που μας εμπιστεύθηκαν , στην επιτυχία.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα όλων των υποψηφίων - μαθητών μας αποτελούν για την ομάδα των North Trainers το επιστέγασμα της επιβράβευσης της πολύχρονης εμπειρίας και της μεθοδικής δουλείας μας .

Στηρίζουμε με επαγγελματισμό , ποιότητα υπηρεσιών , ειλικρίνεια , αξιοπρέπεια , συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τους στόχους και όνειρα των παιδιών που μας εμπιστεύονται .

Στόχος μας η αριστεία και η νίκη σε καθημερινή βάση μέσω της συνεχούς προσπάθειας , της αποτελεσματικής υποκίνησης και της ενθάρρυνσης των παιδιών μας ώστε στο τέλος να κόψουμε όλοι μαζί το νήμα της επιτυχίας . Είμαστε Μπροστά !