Γιατί να μας επιλέξετε

Η ομάδα των North Trainers αναλαμβάνει την άριστη αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές , Σώματα Ασφαλείας και  ΤΕΦΑΑ .

Για την αποτελεσματική αθλητική προετοιμασία παρέχει γήπεδα για προπονήσεις στίβου , γυμναστήρια, κολυμβητήρια για προπονήσεις υγρού στίβου, άριστη υλικοτεχνική υποδομή και σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης, φυσικοθεραπευτήριο, προσωπικό πρόγραμμα διατροφής, ψυχομετρικά τεστ, εργομετρικό έλεγχο , δίκτυο συνεργατών και όλα αυτά σε προσιτά οικονομικά πακέτα.

Οι North Trainers έχουν αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας , το οποίο στηρίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους προπονητικής και σε τακτικούς ελέγχους επιδόσεων. Η ομάδα αποτελείται από άτομα με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και αποδεδειγμένη εμπειρία . Εξειδικευμένοι και αξιόλογοι προπονητές, ειδική διατροφολόγος, ειδική  ψυχολόγος, φυσικοθεραπευτής, εργοφυσιολόγος, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, διοικητικό προσωπικό, απαρτίζουν την ομάδα που συνεργάζεται άψογα με τους υποψηφίους και τους γονείς τους για το επιθυμητό αποτέλεσμα, την επιτυχία!

Η ομάδα των North Trainers συμπλήρωσε 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Θεσσαλονίκη. Η φήμη της ομάδας μας και φυσικά του στελεχιακού της δυναμικού, οι πολλές επιτυχίες σε σχολές προτίμησης των υποψηφίων, αλλά ιδιαίτερα η ποιότητα των υπηρεσιών, η συνέπεια και η αξιοπιστία , δημιούργησαν μια νέα δυναμική ζήτησης από υποψηφίους άλλων νομών της Ελλάδας . Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς από το 2018 αναπτύξαμε το δίκτυο υπηρεσιών μας στις πόλεις της Λάρισας και του Βόλου .

Σήμερα οι North Trainers αναγνωρίζονται από όλους ως η καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα αθλητικής προετοιμασίας Πανελλαδικά. Οι συνεχείς επιτυχίες των μαθητών τους, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν, αλλά και η οργανωσιακή κουλτούρα που έχουν αναπτύξει, δίκαια τους κατατάσσουν πρωταθλητές στον κλάδο τους!!!

NORTH TRAINERS ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!