Εταιρεία συμβούλων διατροφής PREVENT

H PreVent International ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ευρώπη την δεκαετία του 80 με το πρόγραμμα Διατροφής και Δίαιτας και εφαρμόζεται από τότε με ιδιαίτερη επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία) και επίσης στις Η.Π.Α., την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. Συνεργάζεται με 3.500 ιατρούς εκ των οποίων 350 στην Ελλάδα.

Η εταιρία PreVent Hellas A.B.E.E. ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα το 1998. Ασχολείται με προγράμματα διατροφής και δίαιτας καθώς και προγράμματα για αθλητές - παρακολούθηση, διατροφή και συμπληρώματα διατροφής. Προσφέρει στον τομέα της υγείας επιστημονικές μεθόδους εκπαίδευσης, παρακολούθησης, πρακτικής εφαρμογής και δίνει μοντέρνες, επιτυχημένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Οι δραστηριότητες της PreVent Hellas περιλαμβάνουν:

  • Προγράμματα διατροφής και δίαιτας
  • Αθλητικά συμπληρώματα
  • Προϊόντα για τοπικό αδυνάτισμα και σύσφιξη

Προγράμματα Αθλητών

H Prevent έχοντας εξασφαλίσει μια πετυχημένη πορεία στο χώρο της διατροφής και δίαιτας, περνάει δυναμικά και στο χώρο της αθλητικής διατροφής, αναπτύσσοντας ένα πρότυπο επιστημονικό πρόγραμμα με αθλητικά συμπληρώματα, υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα να καλύψουν όλες τις ανάγκες των αθλητών.

Σκοπός των αθλητικών συμπληρωμάτων της Prevent είναι να προάγει τη χρήση προϊόντων που έχουν περάσει από έλεγχους και φέρουν την έγκριση του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει το φαινόμενο χρήσης συμπληρωμάτων αγνώστου προελεύσεως, χωρίς την σφραγίδα εγκρίσεως του ΕΟΦ ( Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων).

Τα αθλητικά συμπληρώματα της Prevent είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα με άδεια από τον ΕΟΦ (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων) και ελεγμένα από την Ελληνική ANTIDOPING COMMISION. Απευθύνονται σε όλους τους αθλητές κάθε κατηγορίας αθλήματος (αντοχής, ταχύτητας, ομαδικών αγωνισμάτων) με στόχο να ανταποκριθούν με συνέπεια στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε δραστηριότητας.

Στο αθλητικό πρόγραμμα της Prevent εκτός από τα συμπληρώματα περιλαμβάνονται μετρήσεις για την αξιολόγηση της σύνθεσης του σώματος των αθλητών (μυϊκή μάζα, λιπώδης μάζα, Βασικό Μεταβολισμό, ποσοστό νερού και ενυδάτωσης στο σώμα) που διεξάγονται από συνεργάτες ιατρούς της εταιρείας με ειδική εκπαίδευση και εξοπλισμό πάνω στον αθλητικό τομέα.

Όλα τα προϊόντα της Prevent Hellas είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων)